חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פסק-דין בתיק ת"א 27882-12-09

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום חיפה
27882-12-09,38331-05-11
5.2.2012
בפני :
שלמה לבנוני

- נגד -
:
אורנה סויסה
עו"ד ביטון
:
1. עיריית קרית מוצקין
2. 2 הראל חברה לביטוח בע"מ

עו"ד ברג
פסק-דין

1.            בזיקה להחלטתי מיום 2.1.12 הגיעני התיק לתזכורת מעקב ביום 2.2.12 והיום.

2.            לא נמסרה כל הודעה נוספת. לפיכך ועל יסוד הנתונים שבתיק בדעתי ליתן פסק דין על פי הצעת בית המשפט של בית המשפט.

3.            לפיכך הנני מחייב את הנתבעות, ביחד ולחוד, לשלם לתובעת סך של 46,500 ש"ח בצירוף אגרת תביעה כמתחייב ושכ"ט עו"ד בשיעור 17.5% על הסך הנ"ל. הסכומים האמורים ישולמו לידיו הנאמנות של ב"כ התובעת תוך 30 יום מיום המצאת פסק דיני זה.

4.            לנוכח זאת הנני מבטל את איחוד הדיון עם ת.א. 38331-05-11 והנני מורה למזכירות לפעול בהתאם.

5.            אני מניח כי אף בתובענה זו יוגש הסכם פשרה. מכל מקום, ולנוכח יציאתי לחופשת שבתון מ-1.3.12, וסדרי עבודתי עקב כך, הנני קובע תיק זה לתזכורת מעקב ליום 5.7.12.

6.            המזכירות תמציא עותק מפסק דיני לב"כ הצדדים.

ניתן היום,  י"ב שבט תשע"ב, 05 פברואר 2012, בהעדר הצדדים.

_________________________

שלמה לבנוני, שופט

סגן נשיא התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>